Nejnovější recenze ze sekce Škrabky a smetáčky na auto
- Super, prostě FISKARS
-zatím nevím, nebyl led na okně
-z čeho mám obavy, že se bude škrabka při použití síly samovolně stlačovat
Vše ok
- Mám SUV, na sníh na střeše je to lepší než obyčejná metlička.
S výrobkem jsem spokojen.
Kvalitně zpracovaný výrobek od renomované společnosti. Škrabka se lépe drží a ovládá s oddělaným "smetákem" - v celku je rukojeť celkem dlouhá a páka je delší, takže nelze tak přitlačit. Díky gumovým štětinám smetáku se lak neškrábe, jelikož se na gumě neuchytávají nečistoty. Lze dobře umýt pod vodou.
- Lehké, dostatečně dlouhá rukojeť škrabky/smetáčku na větší auto.
- Škrabka odstraní / naruší i zledovatělý sníh/ led z okna vozu.
- Šetrný (silikonových) smetáček na ošetření karoserie vozu.
- Cena odpovídající produktu
Viz výše ++++
- funguje jak má, hlavně smetáček je super
- pro vyšší nebo větší auto ideál
Dobrá cena, splňuje očekávání.
- Akorát do ruky
- Škrabka je dostatečně ostrá
- Pěkné zpracování
- Smeták má hrubé štětiny, takže pěkně odmete sníh
- Vyšší cena, na to, že je to Lidl
Jsem naprosto spokojená, jen pořizovací cena na to, že je to Lidl je vyšší. Vypadá, že plast, ze kterého je škrabka vyrobená, bude kvalitní a nezlomí se.
- naprosto nezasloužená pověst
škrabka se tváří "sofistikovaně" a jeden by si myslel, že ve Finsku musejí vědět jak na to.
Takže, když pominu zcela neorgonomický úchop dlouhého madla se 4hranným profilem, tak jsem včera vytrhl kovovou lištu z jejího plastového uchycení, žlábku. Škrábal jsem krystalky ledu, asi 0,5 - 1 cm velké, na čelním okně, což je jeden z nejobtížnějších nánosů... když čepel odlétla, sáhl jsem po plastové asi 25cm škrabce s pěnovou rukojetí za asi 39,- ze supermarketu, zcela bez obav na ni tlačil, led jen odletoval a já spolehlivě okno dočistil.
O "finském patentu" už nikdy nechci slyšet.
- vysoká účinnost
- oboustranný pohyb
- výborná ergonomie
- nezjištěna
za velmi krátkou dobu používání palec nahoru, vynikající výrobek s promyšlenou ergonomií a vynikající funkčností (obousměrný pohyb při odstraňování námrazy - paráda)
- škrabka na okno - vysoká účinnost
- škrabka na okno - velmi dobrá ergonomie
- škrabka na okno - rychlost čištění okna (obousměrný pohyb)
- dlouhý dosah
- smetáček/stěrka - kvalitní materiál
- smetáček/stěrka - solidní účinnost
- smetáček/stěrka - vlákna by mohla být jemnější
za krátkou dobu používání palec nahoru - nadšení ze stěrky na okno (vysoká účinnost, rychlost čištění), "smetáček" by mohl mít jemnější vlákna (takto horší účinnost na členitějším povrchu)...ale celkově výborná pomůcka (ergonomie+nápad ala FISKARS)
Super , bezchybné dodani
- praktické a funkční
V elektricke škrabce nebila škrabka navic jak jste inzerovali
Dala jsem jako dárek k vánocům, zatím nemám zpětnou vazbu.
Jednoduchá obsluha, vynikající výkon
- interní baterie
Jsem se smetáčkem velmi spokojený.
- Je to dobrý.
Zobrazuji 281 - 300 ze 413 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Další »